Условия за ползване

e46 Bulgaria – Условия за ползване

Регистрирайки се потвърждавате, че имате навършени 18 години и сте съгласни със следните Условия за ползване:

Ползвайки този сайт и/или регистрирайки се, вие се съгласявате че, въпреки нашите постоянни наблюдения и опити да следим всяка публикация, не можем да гарантираме навременното премахване на какъвто и да е бил вреден материал. Също така се съгласявате че, съобщенията, публикациите, снимките, видеата и всякакъв друг вид информация или материал на всички места в този сайт са дело на потребители и тяхно собствено мнение, за което ние не носим никаква отговорност.

Също така ползвайки и/или регистрирайки се в този сайт вие няма да употребявате никъде никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран език или да публикувате всякакъв друг материал, който нарушава законите и тези правила. Такъв тип действия могат да доведат до моменталното и постоянното ви изгонване от сайта. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този сайт имат правото да премахват, променят или заключват всеки материал, тема, група или профил, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, в база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните. Също така ние не носим никаква отговорност за всяка лична информация (като адрес, телефон, номера на документи и т.н.) предоставена от Вас публично на сайта и/или чрез лично съобщение на някой от потребители. Също така сайта не носи отговорност за каквито и да било запознанства, събития, измами или каквито и да е било вреди нанесени Ви от потребител на сайта или трети лица.

Сайта има за цел само да представи полезна информация, както и среда за комуникиране, на потребители по обща тема на интереси.

 

Контакти

Ако имате каквито и да е било въпроси, не се колебайте да ни пишете. Ще ви отговорим при първа възможност.

Sending

e46 Bulgaria

или

Log in with your credentials

или    

Forgot your details?